سلام من قبلا یک سوال پرسیدم در مورد پریود نشدن بعد از گذشت 2 ماه از کورتاژ و ممنون از راهنمایی مشاور محترم جوابمو گرفتم حالا من چون پریود نشدنم ادامه داشت و آز بتا هم منفی بود (4 بود) به دکتر مراجعه کردم دکتر مطبش دستگاه سونوگرافی هم داشت بعد از انجام سونو گفت باردار نیستی و بهم آمپول پروژسترون داد که زدم

من جلوگیری ندارم از 10 روز پیش تقریبا و قصد بارداری مجدد هم دارم دیشب و پریشب آمپولو زدم

چون جلوگیری ندارم احتمالش هست که بعد از آمپول پروژسترون باز هم پریود نشدم و باردار بشم

میخوام ببینم آمپول پروژسترون تو بارداری تاثیر داره؟

دفعه قبلم که اقدام کردم ماه اول باردار شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما اگر تا ۱۴ روز آینده پریود نشدید آن وقت مجدد آزمایش بتا انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید