میزان شیردهی به نوزاد هفت ماهه

با سلام. نوزاد ۷ ماهه ای دارم با وزن ۸ کیلو و قد ۷۲.رفلاکس داره و شربت امپرازول و شیرخشک ببلاک ای ار مصرف میکنه. الان در روز حدود ۸۰۰ سی سی شیرخشک میخوره و تمایلی به غذا نسون نمیده. فرنی و حریره درست کردم در حد یکی دو قاشق بیشتر نمیخوره.چیکار کنم از شیرش کم کنم که غذا بخوره؟ و اینکه تا کی باید شیر ای آر بدم قبلا که شیر نان میخورد خیلی وزنگیریش بهتر بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
این میزان شیرخشک برای این سنین زیاد نیست. ولی بطور کلی هرچه کودک بزرگتر شود و غذای کمکی بیشتری بخورد از حجم شیرخشک دریافتی کم می شود. وقتی مدت زمانی از شیرخوردن گذشته است و گرسنه است غذای کمکی دهید. به مرور حجم غذای کمکی کودک را افزایش دهید.
در رابطه با تغییر نوع شیرخشک با پزشک کودکتان مشورت کند.