ترشح قهوه ای وسط سیکل قاعدگی

سلام وقت بخیر

من سه ماهه در حال اقدام هستم.دوره های پریودی من بین ۲۹ تا ۳۵ روز متغیره.

ماه اولی که اقدام داشتم پریودم ۶ روز عقب انداخت. ماه دوم دقیقا سر موعد پریود شدم و این ماه از روز ۲۶ پریودی( بی سابقه در دوره های قاعدگیم) یعنی از دیروز لکه بینی دارم.

البته دو ماه گذشته هم لکه بینی داشتم به صورت ترشح همراه رگه های خونی.

دیروز روز بیست و ششم پریودی من بود که حدودای غروب کمی ترشح با رگه خونی دیدم. دیگه لکه بینی نداشتم تا امروز عصر که باز ترشح با رگه خونی داشتم و دارم. دو ساعت پیش یه ترشح قهوه ای هم دیدم در کنار ترشحات با رگه های خونی و همچنان ترشح و خونریزی خفیف در حال شروع شدنه.( انگار که پریود دارم میشم)

من تا به حال در عمر پریودی خودم و حتی در زمان اقدام به بارداری اولم در ۵ سال پیش ترشح قهوه ای نداشتم و این اولین باره.

درضمن من هیچوقت قبل از پریودهام دچار گرگرفتگی نمی شدم ( حتی روزهای اول و دوم پریودی دچار سرما و لرز میشدم)و این موضوع هم برای اولین باره که دارم تجربه میکنم. از حدود یک هفته پیش شبها و گاهی دقایقی در روز گرگرفتگی دارم بطوریکه ساعاتی از شب نمیتونم بخوابم و از دیروز که لکه بینی دارم گرگرفتگی شدت پیدا کرده و در روز بیشتر هم شده.

میشه بفرمائید دلیل ترشح قهوه ای همراه با ترشح با رگه های خونی چی میتونه باشه؟

و همینطور دلیل این گرگرفتگی.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما باید اول تست بارداری انجام بدهید این علائم شما به علت تغییرات هورمونی به وجود آمده است و ممکن است باردار باشید به همین علت باید اول وضعیت شما مشخص شود موفق باشید