احتمال بارداری با آی یو آی

36 بازدید 1 تبادل تجربه

من رفتم عکس رنگ گفتن مشکل خاصی نداری فقط تنبلی تخمدان دارم برای چهارشنبه آی یو آی دارم بار اولمه به نظرتون چند درصد احتمال بارداری است؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دوست عزیز بسته به وضعیت تخمک و اسپرم و ضخامت اندومتر و ... میران موفقیت آی یو آی در هر سیکل حدود 25 تا 30 درصد هست

تجربه شما

چهارشنبه ای یو ای کردم روز اول استراحت کردم ولی الان سر کار میاییم به نظرتون ایراد نباشه

@gasam

باید سعی کنید فعالیت سنگین و زیاد نداشته باشید وگرنه مشکل خاصی وجود ندارد باید سعی کنید ۱۵ روز بعد از آی یو آی آزمایش خون انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید