احتمال شخصیت مرزی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 163 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و عرض ادب

من با هر دعوای کوچک درخواست طلاق میدم و شوهرم هر بار مانع میشن

بعد سریعا می تونن متقاعدم کنن

همه چیز رو فراموش می کنم

ولی در عین خوشحالی با همسر و خانوادم شدیدا احساس پوچی می کنم

چند بار هم به فکر خودکشی افتادم احساس می کنم هیچکس درکم نمی کنه

دلایلم هم برای خودکشی ممکنه برای سایرین مسخره به نظر برسه

تعادل شخصیتی ندارم از یک نفر خوشم میاد کافی یک مورد ببینم که با من سازگار نیست به شدت در آن لحظه ازش متنفر میشم از طرفی فوق العاده شکاکم به بدترین شکل ممکن فکر میکنم جالب اینجاست باورش میکنم گاهی حتی به انتقام فکر میکنم نگران خودم شدم شدیدا از این که مطمئن بشم بیمارم میترسم

و در نهایت هم عرض کنم که در خانواده ای بزرگ شدم که فوق العاده کشمکش بود

تفاوت مادر و پدرم مثل شب و روز بود دائم دعوا همش به من میگن (حتی الانم)که به خاطره تو تحمل کردیم و جالب تر اینه که من همیشه باید قضاوت میکردم بینشون و تعیین میکردم حق با کی و همیشه در دو راهی ابهام بودم و من رو بین خودشون تقسیم می کردن.😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
ادم ها سياه و سفيد مطلق نيستند بين دو سرطيف رنگ هايي هستند و ادم ها ميان اين طيف هستند بهتر است غير از منفي ها ويژگي مثبت انها را ببينيم .
لازم است از جايگاه قضاوت فاصله بگيريد و خودتان را از خانواده جدا كنيد و بين پدر مادرتان قرار ندهيد كه اين كار باعث ارامش بيشتر شما ميشود .
بيايد يك تمريني كنيم وقتي يكي را سياه ميبينيم سعي كنيم ويژگي مثبت ان فرد را به ياد بياوريم و وقتي كسي را سفيد ميبينيم ويژگي هاي منفي او را به ياد اوريم تا تعادلي بر قرار شود
شما به هيجانات خود بينش داريد بهتر است براي اگاهي بيشتر از مشاور كمك بگيربد

تجربه شما

منم احساس میکنم اختلال شخصیتی مرزی ولی برای اینکه بدونم واقعا هستم یانه فکر میکنم تنها راهش مشاوره با روانشناس هست

@asipasi

من  پیش مشاوره رفتم در رابطه با مشکلاتم حرف زدم گفت مشکل خاصی ندارم گفت همسرت بهت هس گناه میده باعث میشه فکر کنی تو مقصری

ولی واقعا موندم فکر میکنم باید با روانپزشک صحبت کنم 😔