وابستگی شدید پسرم به مادرشوهرم

سلام خسته نباشيد

من يک پسر دارم  سه سالشه از كوچيكی پش مادرشوهرم بوده و من بخاظر تحصيلاتم نميتونستم زياد كنار پسرم باشم الان كه وقت آزادی دارم پسرم پيشم نمياد و از من دوری ميكنه و من خيلی پشيمونم نمی دونم چطور اين قضيه رو حل كنم و مادرشوهرم اصلا با من همكاری نميكنه و ميگه كه نميتونه از پسرم جدا بشه و واقعا نميدونم الان بايد چيكار كنم خيلی پسرم گريه ميكنه و جيغ ميزنه و ميگه كه ميخوام برم پيش مامان بزرگ

راحتش بزارم كه بره يا جلوش رو بگيرم؟

اگه نزارم بره مشكل عصبی براش پيش نمياد؟

 پيش مادربزرگش بمونه در آينده تو تربيتش تاثير ميزاره؟

ممكنه كه ديگه اصلا طرف من نياد؟

من بخاطر زحمتايی كه مادرشوهرم برای پسرم كشيده مديونشم و و نميتونم بد با ايشون برخورد كنم

بارها آروم باهاشون صحبت كردم اما خيلی لجبازن و اصلا حاضر نيستن با من كنار بيان

لطفا راهنماييم كنيد ممنون؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مادر عزیز. درود بر شما.
نگران نباشید پسرتان سمت شما نیز خواهد امد. او را از دیدن مادربزرگ و کنار او بودن منع نکنید. اما شروع کنید به بازی کردن با پسرتان و از بازی های شاد و مهیج استفاده کنید. توجه کنید بازی های فعالیتی در این سن در اولویت هستند. هر روز نیم تا یک ساعت را به بازی اختصاص دهید و شب ها برایش قصه بگویید. اجازه دهید فضای شاد و پرهیجان را در کنار شما تجربه کند.
شاد و سربلند باشید.