با عرض سلام. من روز ۱۰ پری فدلی ۲۰ داشتم که همون موقع دوتا آمپول اچ سی جی زدم و روزی ۲ عدد قرص استرادیول والت هم ده روز خوردم و دو شب پشت سرهم نزدیکی داشتم که تقریبی دو هفته هست گهگاهی کمردرد و تهوع وسینه درد دارم وجوش زدم حسابی. حالا دو هفته که گذشته کمردرد شدید دارم علایم پریودی. میخواستم بدونم اثر امپول اچ سی جی کی از بدنم میره؟ و حالا بی بی چک بزنم نشون میده باردارم یانه؟ به فرض باردار نباشم کی باید پریود بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید