بی تابی و خشم دخترم

با عرض سلام و خسته نباشید

من تو سن 27 سالگی باردار شدم و در هفته 28 بارداری متوجه شدم که جنین iugr هست و اندازه دور سرش هم به علت دولیکو سفال بودن 3 هفته از سن جنین کوچیکتر بود. در نهایت دخترم تو هفته 36 به دنیا اومد 8 ساعت تو دستگاه بود و قندش هم 30 بود که کم کم تا 1 ماه بعد تنظیم شد.

از سن 8 یا 9 ماهگی جیغ های خیلی بدی میکشید طوری که کبود میشد کاملا غیر قابل کنترل اجازه نمیداد بغلش کنیم و هر چقد توانایی های جسمیش بیشتر شد در این موقعیت های عصبانیتش بیشتر به خودش صدمه میزد تا الان که 23 ماهشه سرشو به زمین میکوبه یا صورتشو میکنه و خودشو پرت میکنه بهونش هم ممکنه هر چیزی باشه نه اینکه لزوما چیزی بخواد و در اختیارش قرار ندیم.

هیچ جا نمیتونم ببرمش نه رستوران نه اتوبوس یا هر جای عمومی دیگه.

نصفه شب که از خواب بیدار میشه هم اوضاع همینه.

رفتار من و پدرش هم اول با آرامشه گاهی هم طاقتمون تموم میشه.گاهی هم که صبرم تموم میشه گریه میکنم.

من و پدرش تقریبا هیچ  دعوایی یا داد و بیدادی در خونه نداریم.

باید چه رفتاری باهاش داشته باشیم؟

آیا ممکنه دلیل رفتارش یه جور اختلال تو رشد مغزش باشه؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل نقاش وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

‏ درود و سلام ، وقت خوش.  موضوع محدودیت رشد درون رحمی و یا توقف رشد درون رحمی  و یا IUGR میتواند علل مختلفی از جمله پایین بودن میزان قند خون (هایپوگلیسمی) داشته باشد. علائم این نوع اختلال در رشد کودکان همانهایی هستند که سرکارعالی بیان فرمودید از جمله بیقراری زیاد، جیغ و گریه ناگهانی در شب ، سردرد و اضطراب می باشد که  در صورت عدم درمان به مواردی نظیر ضعف در هماهنگی، اختلال در تمرکز، اختلال حسی در ناحیه زبان و حفره دهانی، تشنج، گریه ها و کابوسهای شبانه و کما خواهد شد. بهتر است که با  یک پزشک متخصص کودکان خبره مشورت کنید و حتما دستورات و داروهای لازمه را از ایشان دریافت کنید ولی ساده ترین موارد عبارتست از استفاده از تشک فوم نرم برای زمان خواب، استفاده از مقدار زیاد مایعات به ویژه در هنگام شبها و همچنین انواع ماساژهای آرامبخش حس عمقی .