زمان تزریق اچ سی جی

باسلام خدمت کارشناس محترم من پریودی منظمی دارم سی روزست این ماه ده رو عقب انداختم و از روز پنجم سیکل به مدت پنج شب قرص کلومیفن ۱۰۰شبی یک عدد مصرف کردم و روز سیزدهم سیکل سونو انجام دادم درتخمدان راست دوفولیکول ۱۲و۱۹و در تخمدان چپ یک فولیکول ۱۵داشتم ضخامت آندومتر هم ۵/۷ بود سوالم اینه آمپول اچ سی جی رو چه موقع باید تزریق کنم برای آزادسازی تخمک و اینکه آیا این سایز فولیکول مناسب است برا بارداری ؟باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ضخامت آندومتر مناسب نیست. خودسرانه نباید دارو تزریق کنید با پزشکتان مشورت کنید. سایز فولیکول ها تقریبا مناسب است. روز خوش