سلام چسبندگی لوله داشتم تیرماه لاپاروسکوپی کردم دکترم آمپول زد تا ۵ ماه پریود نشدم. الان دوماهه اقدامم و پریود هام تقریبا یک هفته روزتر از موعدمه. این ماه دو روز مونده به پریودم و نشدم.امکان داره باردار باشم؟ فقط پا درد دارم و گاهی کمردرد. دوماه روزی سه تا قرص اووبوست مصرف کردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما باید تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود از روی علائم نمی توان صد درصد تشخیص بارداری را داد  موفق باشید