سلام من قبلا هم‌ از شما سوال کردم میخواستم بدونم آیا قرص اورژانسی باعت پلی کیستیک میشه؟ من به خاطر ناشی کاری سال اول ازدواجم حدودا بیستا بیشتر قرص اورژانسی خوردم الان پلیکیستیک شدم درمان میشم؟ خواهش میکنم کمک کنید من لاغرم و و متفورمین بیش از حد ضعیفم کرده دکتر دیگه تجویز نکرد و اگنوگل واسم گرفت فعلا دارم میخورم خواهش میکنم جوابم رو بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نخیر قرص اورژانسی باعث پلی کیستیک بودن نمیشه ولی نظم قاعدگی ها و تخمک گزاری رو بهم میزنه پلی کیستیک بودن مشکل هورمونیه که شما از قبل داشتید و الان متوجه شدید که دارید