پروتئین در بارداری

سلام خسته نباشید. من از اول بارداری ماهی مصرف نکردم چون موقع استفاده حالم خیلی بد میشه. الان ۲۶ هفتمه خیلی نگران فرزندم هستم الان مصرف کنم فایده ای داره. گوشت وپروتئین تو غذاهام هست فقط تخم مرغ ماهی نبوده تو جدول غذاییم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
عزیزم اصلا نگران نباشید ، جای خالی انها را با سایر منابع پروتیین مثل گوشت ها ،حبوبات ، سویا ، پنیر ، میگو و ... پر کنید. سعی کنید تخم مرغ را میکس با غذا های دیگر مثل سالاد الویه ، کیک های خونگی و ... مصرف کنید.
همین ترفند را برای ماهی امتحان کنید.