سرطان سینه

من 5 ساله در حال درمان سرطان سینه هستم، پریود نشدم، ولی الان 3 ماه هست دارم پریود میشم آیا فعالیت تخمدان ها و پریود بعد از دوره 5 ساله اشکالی نداره؟ نکنه با فعالیت هورمون ها در بدنم باز فعالیت سلول سرطانی شروع بشه؟ در ضمن قرص لترزول میخورم، تو رو خدا جوابم رو بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 44 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بنده شرح حال کاملی از وضعیت بیماری شما ندارم با توجه به اینکه  پزشک معالج شما برایتان قرص لتروزول تجویز نموده است احتمالا مشکل جدی نداشته اید بهتر است با پزشک جراح معالج خود که در جریان وضعیت بیماری شما قرار دارد مشورت داشته باشید موفق باشید