حالت تهوع در بارداری

50 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید من توی هفته ی چهاردهم بارداریم هستم و حالت تهوع دارم و اکثر روزها استفراغ میکنم.میخواستم ببینم کی این حالت از بین میره.آیا راهی هست که خودم به بهبود این شرایط کمک کنم 47کیلو هستم و اصلا وزن نمیگیرم چون اصلا غذایی تو معدم نمیمونه.ممنون از پاسخ

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نیاز به دارو دارید و باید آزمایش از نظر دفع کتون در ادرار، و آزمایش خون از نظر پتاسیم و تیروئید هم بدهید.

اکثر موارد ویار بارداری تا هفته ۱۹ رفع میشود. و مواردی هم تا انتها میماند

تجربه شما

سلام خوبین؟ من یه مشکل مشابه داشتم برای اینکه حلش کنم با دکتر مشورت کردم و متوجه شدم که مشکل تیروئید دارم و برای همین این حالت تهوع شدید و استفراغ به سراغم اومده ، من یه سونوگرافی تیروئید کردم که بعدش برای درمان دکتر دارو داد و من بهتر شدم، البته اون موقع من یه مرکز سونو معمولی رفتم ولی یکی از دوستام که با مشکل رو به رو بود رفت تهران یه مرکز سونوگرافی فوق تخصصی تیروئید. پزشکاش فوق تخصص هستن و با روش های جدید درمان می کنن که خیلی بهتر بود می خوای یه مشورتی بکن