مشکل با فرزند نوجوان پسر

سلام خسته نباشید مادر دو فرزند هستم متاسفانه در سن ۱۶ سالگی مادر شدم و فاصله سنی کمی دارم با بچه ها . پسرم ۱۴ سالشه و اصلا با هم رابطه خوبی نداریم کلا با من لجه حرفمو گوش نمیده و کارهایی رو ک من رو ناراحت میکنه رو تکرار میکنه بددهن هست و هر چی دلش بخواد بارم میکنه دختر ۱۲ ساله دارم با اون هم رابطه خوبی نداره کلا کارهای منفی انجام میده و در تحصیلات هم روند خوبی نداره نمیدونم چیکار کنم واقعا دیگه کم میارم لطفا راهنماییم کنین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم برای بررسی هرچه بهتر موضوع حتما از یک روانشناس حضوری کمک بگیرید. اما در حد اطلاعاتی که دادید میتوانم بگویم که پسر شما در سن حساسی هم هستند. سن بلوغ سنی ست که افراد هم از لحاظ هورمونی و هم از لحاظ روانی با چالش هایی رو به رو هستند  که پیش از این نبوده اند.بنابراین برخی از مسائلی که میگویید در این سن بسیار طبیعی ست. اما دانش و اطلاعات هر چه بیشتر شما از این دوره بسیار میتواند کمک کننده باشد برای پذیرش بیشتر این رفتار ها و نزدیکی بیشتر با پسرتان و درک ایشان. برای نزدیکی به دنیای پسرتان سعی کنید که اگاهی بیشتری از این دوره و علائم و ویژگی های آن داشته باشید. و هم زمان از یک روانشناس حضوری هم کمک بگیرید. شاید لازم است شما هم مهارت هایی را یاد بگیرید که بتوانید تعاملات بهتری با فرزندانتان داشته باشید. موفق باشید.