درمان سردمزاجی

باسلام

من مشکل سرد مزاجی دارم به چندین دکتر هم مراجعه کردم ولی مشکلم حل نشده

پیش روانپزشک هم رفتم اونا هم بعد چندین جلسه مشاوره و دارو گفتن مشکلم سردی هستش و باید با دارو حل بشه ولی با اینکه چندین ماهم هست دارو میخورم باز همونم 😢😭 مگه میشه درمانی نباشه.

من یه عالمه ژل لوبریکانتو قرص گیاهی و ... استفاده کردم ولی هیچ تغییری حس نکردم.

اینم بگم در روابط زناشویی هم هیچ وقت هیچ لذتی نبردم از اول ازدواج هم بدم میومد از این کار.

۶ ساله ازدواج کردم یه دختر ۱۸ ماهه ام دارم

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
حتما مشکل شما پیچیده و تا حدودی سخت درمان هست که تاکنون بهتر نشده . حتما درمان خودتان را پیگیری و با پزشک خودتان حضورا مشورت و از خود ایشان راهنمایی بخواهید .