درمان جای جوش صورت

384 بازدید 1 تبادل تجربه

جای جوش دارم ۴ بار هم لیزر رفتم ۴ بار هم میکرونیدلینگ اما بهبودی راضی کننده نیست چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

درمان جای جوش بسیار مشکل و پرهزینه و طولانی است .لطفا عکسها را در اینستاگرام بفرستید تا بتوانم راهنمایی کنم .

تجربه شما

سلام. وقت بخیر .جای جوش تو صورتم مونده زیاد عمیق نیستن. پوستمم چربه. میکرونیدلینگ تاثیر گذار هست انجام بدم؟ از طرفی هم میترسم نتیجه عکس بده چون یه عده میگن پوست خشک میشه و چروک میخوره لطفا راهنماییم کنید ..

@زویا4

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس