تکرر ادرار و عفونت ادراری

سلام من چند روزه این علائم رو دارم و خیلی نگرانم کرده
تهوع دارم حالت کلی و دائم مخصوصا وقتی وایسادم  یکم بیشتر میشه و وقتی نشستم و خوابیدم بهتره
یبوست دارم و اینکه یک درمیون شکمم کارمیکنه
درد پایین شکم و سمت راست پایین شکم که کم کم گرفته تو لگن و پای راستم
خیلی کم گاهی احساس لرز میاد داخل بدنم و سردم میشه و خستم
احساس سوزش خیلی کم هنگام مدفوع و  خیلی کم ادرار و دستشویی  هم زود به زود میرم مثلا ساعتی یبار
عادت ماهیانه  هم ۳ ۴ روز تاخیر پیدا کرده ولی آزمایش خون دادم باردار نبودم و پریودی هامم همیشه منظم بود

الان نمیدونم برم دکتر زنان؟ دکتر چی باید برم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
استرس نداشته باشید.‌یبوست را درمان کنید، تحرک، مصرف مایعات و سبزیجات را فراموش نکنید.‌فشار خونتان را چک کنید و از نظر عفونتها بررسی شوید. تاخیر بیش از ده روز دارید آرمایش خون بدهید. روز خوش