فرزند خوانده بیش فعال

دو سال پیش یک دخترخوانده 40 روزه گرفتم. نوزادی آرومی بود ولی از یک سالگی شدیدا بی قراره. از در و دیوار بالا میره و مدت کوتاهی با اسباب بازی سرگرمه از طرفی دست بزن داره. در عین حال که عاشق بچه هاست اونها رو میزنه و اسباب بازی ها رو از دستشون میگیره. خودم معلم هستم احساس میکنم بیش فعاله چی کارش کنم؟ نیاز به گفتاردرمان داره بردمش درمانگر گفت تا نشینه نمیشه باهاش درمان رو شروع کرد

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل معلم ابتدایی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

سلام و ارادت خدمت شما
برای اطمینان و تشخیص گذاری بیش فعالی باید روانپزشک کودک، فرزندتون رو ارزیابی کنن. بعد از تایید بیش فعالی برای درمان به کاردرمانگرانی در حیطه بیش فعالی کودکان فعالیت دارن مراجعه کنید. بعد از کاهش علائم شدید بیش فعالی، همزمان با کاردرمانی میتونید گفتاردرمانی رو هم ادامه بدید و موازی برنامه های درمانیش رو پیش برید. پروسه های توانبخشی کمی زمانبر ولی نتیجه بخش هستن. نگران نباشید و با این رویه جلو برید.
موفق باشید