مسافرت مجردی همسر

شوهرم میخواد با دوستاش مسافرت چند روزه بره میگه از نظر روانشناسی هم واجب زن و شوهر جدا از هم باشن واقعا از نظر روانشناسی واجبه؟

مرد متاهل بدون زنش بره؟

البته اجازه داده منم این چند روز با دوستای مجردم مسافرت برم و میرم ولی بدون اون اصلا بهم خوش نمیگذره خیلی حالم بده چطوری یک مرد بدون زنش بهش خوش میگذره

بد عادت نمیشه شوهرم؟

حالم خیلی بده مسافرت یک روزه با دوستاش  تو این ماه چند بار داشته

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست عزيز اميدوارم خوب باشيد .

اينكه زوجين می توانند مسافرت مجردی داشته باشند ايرادی ندارد و از نظر روانشناسی هم افراد می توانند زمانهايی را به دوستانشون اختصاص بدهند و يا حتی تنها مسافرت كنند .

دوست خوبم لطفا بررسی كنيد چرا شما با مسافرت همسرتان مشكل داريد ؟ چه افكار و احساسی در اين مورد داريد كه باعث ناراحتيتان مي شود ؟ هنگامی كه با دوستانتان هستيد افكار و احساسی كه باعث می شود خوشحال نباشيد را بررسی كنيد و در حل آنها تلاش كنيد و يا به مشاور مراجعه ككنيد لازم هست كه خودتان و موضوعاتی كه باعث ناراحتيتان می شود را بررسی كنيد تا بتوانيد در حل تمام مسائل زندگی خودتان با درايت تصميم بگيريد .