شک داشتن به همسر

سلام لطفا کمکم کنید من حدودا دو ساله ازدواج کردم شوهرم با زن داییش که یک زن جون و زیباست خیلی صمیمیه کنار هم میشینن با هم شوخی میکنن میخندن پچ پچ میکنن با هم سر میکنن تو گوشی حتی شوهرمو جلوی من میبوسه من از اول به رفتارای این زن حساس شدم و سعی کردم جلوی خودمو بگیرم و فکرای بد نکنم و اینکه ببینم رابطشون در چه حده. دیدم دارن ادامه میدن با شوهرم صحبت کردم و گفت رفتارشو عوض میکنه نمی تونم که ارتباطمون رو با اون زن قطع کنم چون زن داییشه به شوهرم شک دارم و زندگیم داره بخاطر این شک نابود میشه چون از شوهرم متنفر شدم تو رو خدا کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام  اميدوارم خوب باشيد .

دوست عزيز رابطه همسرتان و زن دايی شان مطمئنا تازه شروع نشده كه شما بخواهيد نسبت به آن حساس بشين و مطمئنا قبل از ازدواج با شما هم ارتباط خانوادگی صميمی وجود داشته اما شما چرا اينقدر حساس شده ايد خيلی مهم است ،شما بايد دلايل اين ناراحتی از رابطه همسرتان را در درون خودتان جستجو كنيد ،شما گفتيد زن دايی همسرتان جوان و زيباست ،آيا شما خود را زيبا نمی بينيد؟در اين موضوع اعتماد به نفس كمی داريد؟يا مدام چهره تان را با ديگران مقايسه مي كنيد ؟ اگر جواب سوالات مثبت هست ،حتما به دنبال حل مساله و بالا بردن اعتماد به نفس در خودتان باشيد و اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه در بعضی خانواده ها اين مسئله عادی و جزئی از فرهنگ روابط هست اگر خانواده همسر شما جزء اين دسته باشند شما بايد انعطاف پذيری خودتان را بالا ببريد و پذيرای اين روابط باشيد و هرگز قضاوت عجولانه نكنيد و با صبر و درايت مسائل را حل و فصل كنيد و اجازه ندهيد كه رابطه با همسرتان بخاطر حساسيت و زود رنجی شما دچار مشكل شود.