سلام یکی از عزیزانم وسواس فکری داره چند بار حموم چند بار برق خاموش کنه یه جاهای خاصی راه بره .باید چکار کنه دکترش گفته فقط دارو نمیشه، دارو مصرف کنه ..میشه کمکش کنید راه حلی که حل بشه این مشکل .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام.دوست عزیزم وسواس بیماری لجوج و مقاوم به درمانی ست که فرد مبتلا هم زمان هم باید از خدمات روانشناسی و هم از دارو درمانی بهره بگیرد. موردی که شما فرمودید دارای وسواس عملی هم هستند یعنی احساس اجبار برای انجام کار خاصی که منطقی نیست. گروه درمانی هم میتواند بسیار کمک کننده باشد. حتما خود ایشان به شکل حضوری باید با روانشناسی که درمانگر وسواس هستند در ارتباط باشند و از ایشان کمک بگیرند.تاکید میکنم که ایشان حتما این موضوع را پیگیری کنند. از طرفی دارو ها را هم باید میل بفرمایند. درمان وسواس راهکاری نیست که من به شما یک یا دو تکنیک را معرفی کنم. رابطه مستمر و حضوری با یک روان شناس زبده را میطلبد. با کار با روانشناس و دارو درمانی امید بهبودی زیاد است. موفق باشید.