بی اعتمادی همسرم

سلام . مشکل بزرگی دارم شوهرم ۱سال از من بزرگتره مهندسه .از قیافه و اندام هر دو عالی هستیم حدود ۲ ماهه با هم اختلاف داریم بهم بی اعتماد شده فکر میکنه تو گذشتم با یکی از فامیلا بودم . حرفامو باور نداره‌ میگه بدبینم .تا سر حد جدایی رفتیم میخواد کاری کنم که دوباره اعتمادش جلب شه اما نمیدونم چیکار کنم ؟

 کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر

اعتماد یکی از اساسی ترین پایه های ازدواج است.
بسیار کلی توضیح دادید و مشخص نیست چطور و به چه علت این شک در دل همسرتون پدید آمده.
الان برای جلب اعتماد از شما چه توفعی دارند
و شما تا چه حد حاضر به انجام خواسته های ایشون هستید

اما به طور کلی برای ایجاد اعتماد
باید در وهله اول گفتگو کرد
هر آنچه که در زندگی حال نقش دارد و شما رو درگیر می کند را صادقانه پاسخگو باشید
و مقابله مثل و تلافی نکنید(او گیر می دهد منم گیر میدم)
احساسات واقعی تان را در میان گذارید و همدلی را یاد بگیرید.
و سعی کنید رابطه تان همیشه الویت اول زندگی تان باشد.

در گفتگو هرگز تسلیم احساس خشمتان نشوید
🌹🌹🌹