سلام هفته سی بارداری ام حدودا یک هفته است ورزش شروع کردم اما سبک در حد پیاده روی،یک سری انقباضات پایین رحم و ناحیه مقعد دارم که نمیتونم تکون بخورم یا خم میشم راه میرم میخواستم  ببینم طبیعیه یا نه مشکل دیگه ای ندارم ولی خیلی اذیتم میکنه این مورد

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به سن بارداری شما علت آن می تواند نفخ شکمی و یا یبوست باشد به علت فشار رحم به روده ها این مسئله تشدید می یابد  می توانید از عرق نعناء یا قرص آن برای کاهش نفخ استفاده کنید موفق باشید.