سلام خسته نباشید ببخشید من تاریخ اولین روز از آخرین  قاعدگیم ۹ آذر بوده و تخمک  گذاریم هم ۲۴ ۲۵ آذر و اینکه جلوگیری نداشتم و قاعدگی هام همه منظمه

راستش الان حدودا ۲ ۳ روز قاعدگیم عقب افتاده و اینکه یکم حالت تهوع دارم ولی آزمایش  خون بتا ۲/۱ بود

احتمالش هست که باردار باشم ؟چون هیچوقت عقب نمی افتاد و استرس خاصی هم ندارم که بخواد دلیلش باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به عدد بتای خون شما احتمال بارداری ضعیف است اما اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت مجدد آزمایش خون و یا تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید