وسواس فکری در اقدام به بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 38 بازدید 1 تبادل تجربه

آیا در دوران لکه بینی پریودی امکان بارداری هست؟ فرزند من ۴ سالشه همش فکر میکنم تو اون دوران رابطه داشتم. شوهرم میگه اگرم بوده اقدامی واسه بچه نکردیم..اما من از فکرش بیرون نمیام... میترسم میگم اگه بوده چی!

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام.دوست عزیزم در دوران لکه بینی هم امکان بارداری وجود دارد اما بسیار  کم. سوالی که از شما دارم این است؟ چرا این موضوع بعد از گذشت حتی 4 سال انقدر برای شما مهم است؟این نشان از وسواس فکری در شماست.وسواسی که هیچ منطقی ندارد. اگر نگران حکم شرعی آن هستید میتوانید از مرجع تقلید خود بپرسید. اما چیزی که مهم است این است که شما یقین ندارید که چنین بوده و اگر هم بوده چه اهمیتی دارد؟ اگر در موضوعات دیگر هم از این قبیل دغدغه ها دارید که دائما به مسائل مختلف فکر و نشخوار ذهنی دارید میتوانید از یک روانشناس  حضوری کمک بگیرید موفق باشید.

تجربه شما

سلام مراجع هم میگن نباید باشه اون موقع.اصلا من هیچی یادم نمیاد.مثل یک خوره افتاده به جونم این فکر

گفتم بپرسم ببینم اصلا امکانش هست اون موقع باردار شد یا نه