سلام من سه سال و نیم اقدامم یکسال پیش با آمپول اچ سی جی باردار شدم ولی سقط شد هفته هفتم این ماهم روز دوازدهم آمپول اچ سی جی زدم امروز روز سی ام دورمه دوره هام معمولا بیست و نه روزه است روز بیست و هشتم تست زدم منفی شد هنوز پریود نشدم ممکنه باردار باشم دردکمر دارم فقط علایم دیگه ای ندارم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است تا یک هفته دیگر صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت مجدد تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید