عوارض ارتودنسی

سلام ببخشید من به طور ژنتیکی کلاژن بدنم کم تولید میشه (سندرم هایپرموبیلیتی) بافت همبندم ضعیفه مثل رباطا میخواستم بدونم رو لثه هم تاثیر داره؟چون من دندونام نامرتبی دارن میخواستم ارتودنسی کنم سوالم اینه ممکنه بعد ارتودنسی ریسک از دست رفتن دندون باشه؟یا مثلا لق بشن؟

سوال دیگه که از خدمتتون داشتم اینه که من تابستون جرمگیری داشتم و تقریبا خیلی وقت بود جرمگیری نرفته بودم بعد از اون دندونای جلوی بالام نه دائما( دندونای جلوم یکمی جلوتر از فک پایینن معمولا صدا بعد جویدن یه چیز سخت مثل لقمه میادش) ولی یه وقتا وقتی زبون میزنم بهشون انگار حرکت میکنن یه صدای تق میدن بقیه اوقات اینجور نیستن لثه رو که نگاه میکنم از جلو سالمه پایین نرفته ورم و خونریزی و درد هم نداره نمیدونم مشکل از کجاس ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین  خیلی نمیتونه ارتباط داشته باشه.ولی حتما قبلش با دکتر داخلی مشورت کنید.حرکت دندانها تاحدی فیزیولوژیک هست.نگران نباشید.