رژیم برای تعیین جنسیت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 134 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام. من صاحب دو فرزند دختر میباشم. آیا میتوانم با رژیم غذایی و تعیین روز تخمک گذاری و آزمایش اسپرم. که آیا همسرم اسپرم Y را دارد.اقدام به بارداری واسه جنسیت پسر داشته باشم آیا تاحالا کسی با رژیم ۶ ماهه تعیین جنسیت داشته.

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام

همسر شما حتما اسپرم y دارد .

من اعتقادی به رژیم غذایی ندارم و با سونو و  شستشوی واژن نتایج خیلی خوبی داشته ام .

همه نتیجه داده اند  .خدا رو شکر😀

تجربه شما

سلام من هم به رژیم اعتقادی ندارم ولی به تجربه خودم و هزار البته لطف و حکمت خدا ، با شستشوی واژن نتیجه گرفتم