ثابت ماندن وزن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 51 بازدید 1 تبادل تجربه

چند سال هست که هر دکتری میرم میگن مشکلی نداری ولی وزنم ثابته قدم 158 وزنم 44 خیلی حس بدی دارم از اینکه لاغرم دو سالم هست بدنسازی کار میکنم با تغذیه خوب ولی وزنم اضافه نمیشه به نظرت چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل منشی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام‌ و وقت بخیر
آیا تا به حال به متخصص تغذیه مراجعه کرده اید ؟

تجربه شما

سلام وقت شمام بخیر آره رفتم ولی چیزی عوض نشد

@aysel75

فاکتور های زیادی باید بررسی بشه ، مشکلات گوارشی ، وضعیت تیرویید ، ممکنه بر اثر رژیم یا ورزش غلط استپ وزنی پیدا کرده باشید ، باید از نزدیک بررسی شوید.