فوتبال برای پای پرانتزی مضر است؟

پاهام پرانتزی میخوام بدونم اگه کفش های مختص پاهامو از دکتر استفاده کنم و ورزش هایی برای درمان و پیشگیری انجام بدم و همراه این کارها فوتبالم بازی کنم برای پای پرانتزی مضر نیست؟

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام وقت بخير

وقتی پاها پرانتزی هستند فشار بيشتری بر مفصل زانو وجود دارد، پس بهتر است با اين مشكل ورزش سنگين نداشته باشيد،

تمرينات مناسب برای پای پرانتزی را انجام دهيد، كفش مخصوص هم با مراجعه به كلينيک های ارتوپدفنی دريافت كنيد.

ولی ورزش حرفه ای و سنگين را كنار بگذاريد، به متخصص ارتوپد مراجعه كنيد.