درمان کم تحرکی اسپرم

با سلام. خسته نباشید. برای بارداری اقدام کردیم که بعد از شش ماه نتیجه ای نگرفتیم. شوهرم آزمایش اسپرم دادن که مشخص شد کم تحرکی اسپرم دارن و درصد شکل طبیعی اسپرم کم هست. با سونوگرافی واریکوسل شدید تشخیص داده شد و عمل انجام دادن. دکتر برای 2 ماه کلومفین و ویتامین ای تجویز کردن تا مجددا آزمایش اسپرم بده شوهرم. به نظرتون احتمال اینکه تحرک و مورفولوژی بهبود پیدا کنه با این داروها هست؟ممنون میشم راهنمایی بیشتری انجام بدین...

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
کلیه اقدامات لازم رو انجام داده اید،
باید در حال حاضر صبر داشته باشید و داروها رو مصرف کنید.
بهترین اثر جراحی واریکوسل رو اسپرم، نهایتا تا شش ماه بعد جراحی رخ خواهد داد.