ادامه تحصیل در رشته مشاوره

سلام خدمت مشاور عزیز،من متاسفانه به اصرار خانواده بخاطر اینکه درسم خوب بود و علی رغم علاقه خودم، رشته ریاضی و سال دوم دبیرستان انتخاب کردم  و ادامه دادم و دانشگاه قبول شدم ولی چون از رشتم خوشم نمی اومد درسمو نخوندم و اخراج شدم، خیلی دوست دارم تو رشته ادبیات و روانشناسی درس بخونم،برای اینکه بتونم به هدفم برسم چیکار باید انجام بدم؟سه سالی از اخراجم میگذره دوباره باید کنکور ادبیات بدم و ادامه تحصیل بدم؟تو دانشگاهی که میرم تو مدارکم مینویسن اخراجی؟نمیخوام خانواده شوهرم این قضیه رو بدونن،راهنماییم کنین لطفا ؟ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما دوست عزیزم
قدم اول برای رفتن به سمت هدفی که میخواهیم برای خودمون در نظر بگیریم داشتن علاقه و بعد مشخص کردن قدمهای متناسب و مستمر در کنار همدیگه اس که شما مورد اول رو دارید و‌ برای پیدا کردن مورد دوم ابتدا باید اطلاعاتی رو درباره اینکه اولویتتون ادبیات هست یا روانشناسی مشخص کنید، بعد باید برای کنکور اماده بشید که ربطی به اخراج شدن نداره در هر حال برای ورود به رشته ی ادبیات یا روانشناسی نیاز به کنکور دارید مگر در دانشگاههای بدون کنکور که باید لیستش رو سرچ کنید. درباره درج شدن اخراجی خیر این موضوع در‌ پرونده شما درج نمیشه اما جدا از درج شدن یا نشدن این موضوع به این فکر کنید که خود شما تا بحال مدرک دانشگاهی چند نفر از اطرافیان خودتون رو از نزدیک دیده اید که نگران دیدن مدرکتان توسط خانواده همسر باشید؟ تمرکزتون رو برای رفتن به سمت هدفتون متمرکز کنید و اقدام کنید، حتما موفق خواهید بود