درمان دل پیچه نوزاد سه ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 57 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام دختر من ٣ ماه و ده روزشه با وزن تولد ٣٧٥٠ و قد ٥٥ الان وزنش حدود ٦ و نيم هستش شير خشک اپتاميل ميخوره از دو ماهگی به بعد به علت عفونت روزه ای كه گرفتم يک مدت شير خشک دادم تا داروهام كه قطع كردم اونوقت به هيچ وجه سينمو نگرفت تا دو ماهگی كه كوليک وحشتناک داشت دكتر كپسول امپرازول و شربت گل گريپ داد از دو ماهگی خوب شد الان يک ماهه فقط صبحا بين ساعت ٦ تا ٩ تو خواب به خودش ميپيچه منم بيدارش ميكنم با روغن شكمش رو ماساژ ميدم مدفوع ميكنه شير ميخوره ميخوابه باز ميخواستم بدونم اين يک ماهه اينجور مشكلي نداره؟ الان مرتب بهش گرميچر و كوليک ايذ هم ميدم 😩روزی سه چهار بار هم مدفوع ميكنه هر سه ساعت ١٢٠ سی سی شير خشک درست ميكنم ميخوره بعد ميزانش خوبه ميخواستم بپرسم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل كارمند بهداشت وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

البته من از فرمایشات شما سوال اصلیتون را متوجه نشدم.
اگر میزان شیر را میپرسید، وزن گیری نوزاد شما نشون میده که به اندازه کافی شیر میخوره.
اگر علت دل پیچه ها رو میپرسید می‌تونه کولیک و با ریفلاکس باشد.

تجربه شما

ممنون آقای دكتر از جوابتون ميخواستم بپرسم ديگه كی اين وضعيتش خوب ميشه بجز اين داروها چيز ديگه هست استفاده كنم برای كوليک يا ريفلاكس ؟