اختلاف با جاری

با عرض سلام

من با خانواده همسرم روابط خیلی خوبی دارم و آنها هم مرا خیلی دوست دارند

اما یک جاری دارم که رفتارهایش آزار دهنده است

پشت سرم بدگویی میکند، فقط همسرم را تحویل می گیرد،به خانه ام می آید کمکم نمی دهد، به خانه اش می روم تحویل نمی گیرد، آنقدر از من بد گفته است که همسرش هم از من بدش می آید،همش در حال تلافی و جبران و حرص خوردن است

یکبار نشستم و با او در فضایی صمیمانه صحبت کردم ؛او گفت که من همیشه فکر میکنم که همسرت به تو خیلی محبت میکند و تو خیلی اهل ناز و ادا هستی و همچنان به کارهایش ادامه میدهد

خانواده همسرمم دل خوشی از او ندارند

به همسرم میگویم از من دفاع کن

اما او خجالت میکشد و نمیتواند بیان کند

سعی کردم روابطم را محدود کنم

اما هر بار که او را میبینم روح و روانم را آزار میدهد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
شما تمرکز خودتان رو بر رابطه خوبتون با خانواده همسرتان داشته باشید و سعی کنید اجازه ندهید رفتار ایشون در شما احساس ناخوشایندی رو به وجود بیاره و باعث عکس العمل نامطلوبی بشه
حقیقت این هست که شما تنها بر روی رفتار خودتان کنترل داری و توانایی تغییر رفتار دیگران رو ندارید
با ایشون در کمال احترام و محبت برخورد داشته باشید و رفت و آمد هاتون رو به خاطر حضور ایشون محدود نکنید
توجهی به اخلاق های منفی ایشون نشان ندهید، بیشتر افراد به خاطر جلب توجه دیگران،فرد دیگری رو تخریب میکنن تا خودشان به چشم بیان و مرکز توجه قرار بگیرند. ظاهرا ایشون شما رو انتخاب کرده اند
در عین احترام و محبت رفتار های ناپسند ایشون رو نادیده بگیرید ،بعد از مدتی که توجهی از سوی شما دریافت نکنند قطعا دست از این شکل رفتار کردن برخواهندداشت