سلام من هفت ساله ازدواج کردم یک دختر ۴سال و نیمه دارم سه ماهه شوهرم نمیره سرکار من رو تو این هفت سال محدود کرده یعنی بدون اون بیرون نمیریم فقط یه آرایشگاه کوچیک کنار خونم زدم کار میکنم شوهرم تو این سه ماهه کلی دوست پیدا کرده براحتی ما رو تنها میزاره و میره هر ساعتی که دوست داشته باشه میاد خونه حق اعتراض نداریم اگه اعتراض کنیم میگه تو خودخواهی که میگی پیش ما باش من مردم باید برم پیش دوستام اگه کوچکترین اعتراضی کنم میگه برو خونه پدرت تو رو خدا یک راه حلی به من بدین؟ ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
در سوال شما ٢نكته وجود دارد رفيق بازي همسرتان و بيكاري وي
ابتدا در مورد رفيق بازي همسرتان چند موضوع هست :همسرتان چه مدت رابا دوستانش سپري ميكند ؟دلايلي كه از نظر همسرتان باعث ميشود زمان خودرا بيشتر با دوستانش بگذراند چيست ؟نگراني شما از ارتباط داشتن همسرتان با دوستانش چيست ؟آيا از ابتداي ازدواج و يا پيش از آن با اين دوستان ارتباط داشتند ؟يا بعد از بيكاريشان اين ارتباط بيشتر شده است ؟و اقدامات شما در برابر اين رفتارهاي همسرتان چه بوده ؟علت اينكه همسرتان اين زمان را در خانه و كنار شما و فرزندان نميگذارند چيست ؟ وضعيت فعلي را بررسي كنيد و آنچه را كه تاكنون انجام داده ايد بررسي كنيد و جاهايي كه از خط تعادل خارج شده ايد را شناسايي كنيد .جنبه هاي مختلف زندگيتان را بررسي كنيد:علايق ،مسئوليت ها،نيازهاي خود و همسرتان را بشناسيد .اين سوالات را با خود مرور كنيد تا بهترين راه حل را پيدا كنيد .دوست همسرتان باشيد ،با او صحبت كنيد ،ذكاوت بيشتري به خوج دهيد و لذت هايي كه با دوستانش تجربه ميكند را شناسايي كنيد.آنچه تفريح را لذت بخش ميكند رهايي از مشكلات روزمره و افكار نگران كننده است.در صورتي كه تفريح شما و همسرتان اين گونه نيست هوشيار باشيد .
اما در مورد بيكاري همسرتان :
بيكاري در مردان ممكن است به دليل مسئوليت پذيري پايين يا تاب آوري پايين در برابر تحمل سختي ها و مشكلار ،بي ثباتي ،تنوع طلبي ،يا توقع زياد از شرايط كار اشاره كرد.
شما در مورد مسئوليت پذير تر كردن همسرتان چقدر تلاش كرديد ؟همسرتان چقدر تغيير كرده ؟مسئوليت پذير تر شدن يا برعكس؟آيا خانواده ها از اين وضعيت خبر دارند ؟چه اقداماتي تابه حال صورت گرفته ؟
علت را پيدا كنيد .در مورد احساسات بد خود نسبت به وضعيت صحبت كنيد .به هيچ عنوان تحقير و سرزنش نكنيد .منت نگذاريد.به احساسات همسرتان توجه كنيد و غرور و شخصيتش را بيش از اين درهم نشكنيد .شنونده خوبي براي صحبت هايش بشويد .براي رفع نقاط ضعفش از او حمايت كنيد .تلاش هاي خود براي بهبود زندگي را به او ياد آوري كنيد .وظايف اورا به عهده نگيريد .به او مسئوليت واگذار كنيد و وقتي به خوبي آنهارا انجام ميدهد ،تشويقش كنيد .به او بگوييد كه دوستش داريد و نگران وضعيت هستيد .با دقت و دلسوزي به او گوش كنيد .با لحن آرام و موثر ناراحتي خودرا بيان كنيد ،به او كمك كنيد براي رسيدن به هدف نهايي برنامه ريزي كند و هر روز بخش كوچكي از آن را انجام دهيد .قدم به قدم براي پيدا كردن كار برنامه ريزي كنيد .براي رفع موانع موجود از او حمايت كنيد .نگرش مثبت خودرا حفظ كنيد و به همسرتان آرامش دهيد .
سهمي كه  در ساختن زندگي دارد رابه او ياد آوري كنيد
اورا تشويق به مسئوليت پذيري كنيد .صادقانه از همسرتان حمايت كنيد .مسائل را ازديد همسرتان ببينيد
نقش و جايگاه خودرا بشناسيد .وظايف او را به هيچ عنوان به عهده نگيريد . براي ريشه يابي مشكلات و تعيين و مرز بندي نقش هاي جنسيتي و مسئوليت هاي هريك از زوجين حتما از يك مشاور به صورت حضوري كمك بگيريد .در اين راه صبور باشيد .
                             شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷