پارگی و عفونت گوش

سلام و خسته نباشید. من حدود سی سال پیش پرده گوشم بر اثر عفونت چندین بار پاره شد. و همیشه مشکل عفونت و کم شنوایی گوش راست رو در زندگیم داشتم. همیشه در حمام از پنبه و وازلین استفاده میکنم استخر و غیره هم سرم رو به هیچ وجه داخل آب نمیکنم. خلاصه مواردی که پزشکان گفتن رو رعایت میکنم. ۳ هفته پیش گوشم دوباره عفونت شدید کرد و من به پزشک مراجعه کردم که میگفت باید قطره بریزی که من واقعا نمیتونم دردش رو تحمل کنم و اینکه داروهای آنتی بیوتیک قوی نوشتن که متاسفانه به بیرون روی شدید افتادم و چون زخم کولونم دارم مجددا پزشک مراجعه کردم و داروها رو قطع کردن و گفتن شستشو و قطره که با شستن در همونجا دچار سرگیجه و درد شدید شدم که البته میدونم سرگیجه طبیعیه و دکتر دیگه قطره رو هم ندادن آمپول زدمو دیگه دارویی ندادن، ولی با تمام این موارد هنوز گوشم عفونت داره و من واقعا نمیدونم چه بکنم و اینکه به پرده پاره گوش قطره داده میشود؟ لطفا منو راهنمایی بکنید. در ضمن هزینه عمل گوشم رو ندارم. پس لطفا این گزینه رو حذف بفرمائید. ببخشید که زیاده گویی کردم. واقعا درمانده شدم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

شنوایی شناس

سلام و درود فراوان
پارگی پرده گوش و تعدد عفونت در گوش شما ساختار گوش میانی شما را دستخوش تغییراتی کرده که با دارو قابل حل نیست و حتما نیاز به درمان جراحی دارید و تجویز دارو برای شما راهکار درمانی نیست بلکه صرفا با تجویز و مصرف دارو عفونت گوش شما برای مدتی مدیریت و کنترل میشه و با قطع دارو مجدد عفونت شروع به رشد میکنه ،لذا ترمیم پرده گوش و اصلاح ساختارهای آسیب دیده گوش میانی از طریق جراحی تنها راه درمان اساسی گوش شماست و با توجه به مسئله مالی می توانید از بیمارستان تخصصی امیراعلم که مخصوص بیماریهای گوش می باشد استفاده کنید و با صرف هزینه اندک گوشتان را عمل کنید.
شاد و پایدار باشید.