فتق ناف نوزاد دو ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 61 بازدید 1 تبادل تجربه

پسرم دو ماهه دارد نافش به قطر یک سانت بیرون زده امروز بردم پیش متخصص گفت یک ساله که شد باید جراحی بشه میخواستم بدونم امکانش هست بدون جراحی فتق ناف پسرم خوب بشه دکتر با دست نافش رو فشار داد روده رفت داخل ولی دوباره برگشت بیرون ... خیلی نگرانم کرده این موضوع .

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام معمولا فتق ناف خودبخود خوب میشه و اقدامی لازم نداره مگر خیلی بزرگ باشه که نیاز به جراحی باشه

تجربه شما

سلام پسرم ۱۷ روز به دنیا امده نافش بند به یک بند مویی و آویزن مونده و اذیتش میکنه و نمی افته چکارش کنیم در ضمن امروز یکم زخم شده بود.