راضی شدن پدر برای خواستگار آمدن

سلام خسته نباشید. خواهرم با پسری آشنا شده که معقول هست و به هم علاقمند شدن  از نظر اخلاقی و رفتاری پسر خوبی مومن و معتقد هستن هم خودش هم خانوادش. خواهرم پسندیده و پسره هم با خانوادش مطرح کرده و اونها منتظر جواب خانواده ما هستن تا بیان برای خواستگاری اما چون پدرم انسان فوق العاده سخت گیری هستن میترسیدیم از اینکه که بهشون بگیم. اما بالاخره یک روز خواهرام به پدرم گفتن. اما پدرم مخالفت کرد و گفت به غریبه نمیدم و شغلش رو بهونه کرد. حالا مادر پسر پیگیر هستن که بیان با مادر من صحبت کنن اما ما باز هم میترسیم به پدرمون بگیم و عکس العملش بد باشه و...

لطفا بگید ما چیکار کنیم؟

خواهرم به شدت موافق این ازدواج هستن. و همچنین آقا پسر.

پدرم اطلاع ندارن که خواهرم با این پسر آشناییت دارن.

بهشون گفیتم مادر پسر خواهرمون رو دیده پسندیده به پسرش گفته اون هم دیده پسندیده.

حالا لطفا راهنمایی کنید که ما چیکار کنیم پدرم راضی بشه اونها بیان خواستگاری؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما دوست عزیز
برای رسیدن به خواسته تان لازم است پافشاری کنید و با اولین مخالفت عقب نشینی نکنید، خواهر شما میتوانند بگویند که تصمیمشان برای ازدواج نکردن با فرد آشنا یا فامیل است و ترجیح میدهند که این خواستگاری اتفاق بیفتد. موفق باشید