علت گزگز کردن پشت سرشانه

باسلام من ۲۳ سالمه چند وقتی میشه پشتم وسط سرشونه هام سمت چپ خواب میره گزگز میکنه یک چند ثانیه ول میکنه در طول روز ۲ تا سه بار اینجوری میشه لطفا توضیح بدین میتونه نشانه های چی باشه؟ که من اقدام کنم انگار یک لحظه خواب میره بعد گزگز میکنه یک جوری میشه انگار یک چیز سرد همون ناحیه چسبیده وقتی این حالتی میشم لطفا کمکم کنید باتشکر از شما.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

اين مشكل در افرادی كه طولانی مدت به صورت نامناسب می نشينند زياد پيش می آيد

حتما از صندلی ها با پشتی های بلند استفاده كنيد و تكيه كامل دهيد.

حركات كششی برای عضلات جلوسينه استفاده كنيد.

ميتوانيد از كمپرس گرم روی موضع برای ده الی پانزده دقيقه استفاده كنيد.

می توانيد از پمادهای تسكين دهنده درد نيز استفاده كنيد.