دخالت خانواده همسر

سلام خسته نباشید لطفا خانم تندیس احمدوند پاسخگو باشند. ممنون

من 5 ماهه که باردارم اولین فرزندم هست اوایل بارداریم اسم بچم رو امیرعلی انتخاب کردم ولی بنا به دلایلی خودمو همسرم اسمشو عوض کردیم و یاسین گذاشتیم  از وقتی این اسم انتخاب کردم خانواده همسرم هر سری می بینن میزنن تو ذوقم که چ اسمیه اسم امامی بذار اسم امیر علی بهتره قشنگتره اسم سجاد بذار علی بذار من فقط در جوابشون سکوت کردم و گفتم ما اینو انتخاب کردیم ولی بازم تکرار مبکنن جوری که خیلی فشار بهم وارد میشه و دلم میشکنه حرص میخورم با همسرمم صحبت کردم میگه نظرشون میگن تو چیزی نگو اسمی که میخوای رو بذار شاید براتون خنده دار باشه ولی انقد سر موضوع به این کوچیکی حساس شدم که همش تو فکرم که سری بعد همچین حرفی زدن چه جوابی بدم که دیگه تکرارش نکن ولی تو موقعیتش که قرار میگیرم لبخند میزنم و چیزی نمیگم. لطفا راهنماییم کنین چه برخوردی کنم که اجازه ندم اینجور دخالت کنن. دوست ندارم بهشون بی احترامی کنم و تند جوابشون بدم ولی دخالت کردنشون عاصیم کرده ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيز وقتتون به خير
اول از همه خيلي خوشحالم كه احترام و حفظ اون براتون مهمه ، حالا چه كاري انجام بديم كه در عين حفظ اون نظراتمون رو هم به راحتي بيان كنيم؟
قبل از اينكه جواب اين سوال رو بدم ميخوام به اين اشاره كنم كه خانم ها در دوران بارداري و به خاطر هورمون ها وشرايطي كه در آن هستند از نظر احساسي حساس تر هستند،شايد مسئله اي كه در حالت عادي اذيتشون نميكنه يا كمتر اذيت ميكنه در اين دوران (بارداري) بيشتر باعث رنجششون بشه.
اين كه اسم فرزندتون رو چي بذارين و چند بار عوض كنين يك مسئله اي هست كه به زن و مرد مربوط ميشه و حالا اينكه بنا به دلايلي افراد ديگر خانواده و فاميل نظراتشون رو ميگن و وارد تصميمات زوج مي شوند بهتره كه شما رو اذيت نكنه چون خيلي ها نسبت به اين حريم ها شايد خيلي آگاه نباشند و در نتيجه باعث ناراحتي ما بشوند.
پس اين مسئله براي شما روشن هستش فقط نميتونين كه نظرتون رو بهشون بگين و ازشون بخواهيد كه تو اين موارد شخصي و مربوط به شما و همسرتون وارد نشوند.
اول از همه ازتون مي خوام كه چند ساعت يا يك روز دو روز هر چقدر كه براتون راحته زمان بگذاريد و به اين مسئله خوب فكر كنيد،اين كه چه احساسي با اين كار به شما دست ميده و دوست داشتين چه حرفايي بهشون ميزدين و در آينده اگر دوباره اين حرف ها پيش اومد دوست دارين چه جوابي هايي رو بگين.

زمان بگذارين و به اين ها فكر كنين و ياد داشت كنين،ميتونين بهشون بگيد:" كه ما اين اسم رو اتفاقاً خيلي دوست داريم و تصميممون قطعيه و قرار هم نيست كه اسمش عوض بشه"يا از اين موارد اين بستگيه زيادي به كلماتي كه انتخاب ميكنيد و لحنتون داره،ميتونين با لبخند و كمال احترام بيان كنيد.حتي ميتونيد از الان باهاش صحبت كنيد و جلوي بقيه اسمش رو صدا بزنيد و...
اين كار رو اول تو خونه تمرين كنيد تا جسارت براي بيان حرفتون رو پيدا كنيد،جلوي آينه ميتونين تمرين كنين و در نهايت در موقعيت بعدي كه اين مسئله پيش اومد حرفتون رو راحت بزنين.
مطمئن هستم كه موفق ميشين.
پايدار باشيد