رفت و آمد با دوست نامناسب همسر

سلام خسته نباشین شوهر من فوق العاده آدم مهربون و مثبت نگری و احترام همه رو نگه می داره و اصلا نمی تونه از حق خودش دفاع کنه و صبوریش در مقابل بی احترامی زیاده من با ارتباطش با یکی از دوستانش شدیدا مشکل داریم با هم چون هم خودشون هم همسرشون خیلی از لحاظ فرهنگی پایین هستن و بارها بارهابرای خندیدن تو جمع به من توهین کردن و همسرم سکوت می کنه و شدیدا به ما حس حسادت دارن با هم زیاد رابطه خوبی ندارن همسرشون هر کاری می کنه برای خانومش خیلی هواشو داره خیلی تو جمع بهم توهین میشه همسرم خودش متوجه حرکات زشتشون هست همه بهش می گن که این آدم مناسب رفت و آمد نیست حتی خانوادش اما بازم هر چند وقت دوست داره رفت و آمد کنیم طوری شده که دعواهامون بالا کشیده تو رو خدا کمکم کنید چطور از این آدم دورش کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
نیازه به بررسی وجود داره با این که شما از این رابطه در رنج هستید همسرتون کماکان در این رابطه هست
این دوست چه نیازی از همسرتون رو ارضا می کنه ویا این که چه منفعتی برای همسرتون داره که حتی با همه تذکرات شما و حتی خانواده اش همچنان در این دوستی مونده
ممکنه خودش نمی تونه این دوستی رو تمومش کنه و نیاز به کمک تخصصی داشته باشه تشویقش کنید تا با یک متخصص مشورتی داشته باشه