سلام. حدود ۴ ماه هست که مفصل ران پای چپم که چسبیده به لگن هست (قسمت بیرونی ران) استخونش درد میکنه ، دردش کم و زیاد میشه ولی همیشه هستش. هفته پیش چکاپ کامل دادم هیچ مشکلی نداشتم ، این درد ران میتونه از چی باشه؟ممنون بابت راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

آيا اين درد در نتيجه ضربه يا بعد از انجام فعاليت شديد يا حركت خاصی ايجاد شده است و در طول اين مدت شدت آن كمتر شده است؟

برای تشخيص نياز به معاينه بالينی است. ميتوانيد به مراكز فيزيوتراپی مراجعه كنيد.

اين درد ممكن است منشا عضلانی، سر استخوان ران يا مربوط به بورس باشد.

از انجام فعاليت هايی كه باعث تشديد درد ميشود و ايستادن طولانی مدت و وزن اندازی بيشتر روی پا سمت مبتلا اجتناب كنيد .

شب ها روی سمت مبتلا به پهلو نخوابيد.

با توجه به اينكه مدت طولانی درد داريد و تقريبا تمام مدت وجود دارد حتما جهت معاينه و درمان اقدام فرمائيد.

موفق باشيد