با سلام جناب دکتر لطف فرمودین و پاسخ منو دادین،، من کانسر سینه داشتم شیمی درمانی برای اون شدم، آیا علت یبوست الان من میشه فقط مشکل تغذیه باشه، من از کولونوسکوپی و... میترسم، از سرطان و جراحی میترسم ؟نمیدونم چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 44 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
 درمان یبوست در قدم اول رعایت رژیم غذایی مناسب است. این قدم، مهمترین روش درمانی است. رژیم غذایی پر از سبزی و میوه هایی که موجب شل شدن مدفوع میشوند مهم است.
آب فداوان بنوشید.
اما با توجه به سابقه قبلی سرطان، شما باید بیش از سایرین مراقب باشید و بهتر است کولونوسکوپی انجام شود.
نگران درد نباشید، در بسیاری مراکز از جمله کلینیک ما، کولونوسکوپی زیر بیهوشی های سبک انجام میشود و بیمار هیچ گونه درد و احساس ناخوشایندی ندارد و بلافاصله بعد از کولونوسکوپی بیمار هوشیار می گردد.
اما با این کار تشویش های بعدی شما برطرف شده و خیالتان راحت و آسوده می گردد.
پس درمان خود را به تعویق نیندازید.