سلام وقتتون بخیر

ببخشید من سوال درباره استفاده از داروهای پوستم دارم

دکتر بهم محلول کلیندامایسین روزی دو بار

ژل پانژل روزی دو بار

کرم آکنالن(آداپالن) یک شب در میون

سوال من اینه محلول و پانژل رو چطوری استفاده کنم چون ژل بعد استفاده باید شسته بشه و محلول و قبل یا بعدش باید بزنم؟ محلول هم باید بعد از استفاده بشورمش؟

کرم آداپالن رو چطوری استفاده کنم یعنی شبها که محلول رو میزنم بعدش بشورم و این کرم رو بزنم؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید

دکتر خودمم بهش دسترسی ندارم که ازشون بپرسم

ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام می توانید محلول کلیندامایسین را صبح و عصر به نواحی جوش بمالید کرم آداپالن را  یک شب درمیان به کل صورت بمالید و پماد پانژل را شب های دیگر به نواحی جوش بمانید