آيا جلوگيری از بارداری  به روش طبيعی باعث بهم خوردن پريود ميشه؟

من سال اول ازدواجمون با كاندوم جلوگيری داشتم و دوره هام منظم و ٣٥-٣٧ روزه بود؛ سال دوم به روش طبيعی (خارج از روزهای باروری بدون جلوگيری نزديكی داشتيم)، نميدونم چرا از همون موقع ها دوره هام بهم ريخته! از ٣٧ روز هست تا ٥٣ روز!

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ جنسیت زن شغل خياط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

خیر داشتن جلوگیری طبیعی ربطی به به هم ریختن پریود شما ندارد اگر سیکل های قاعدگی شما بیشتر از ۴۰ روز  است باید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید تا پریود شما منظم شود موفق باشید