با سلام و خسته نباشید.

در اسپرموگرام همسرم مورفولوژی و حرکت صفر هستش.یه دوره درمان شده ولی هیچ اثری نداشته.پزشکش یه قرص قوی آمریکایی بهش تجویز کرده.من هم به سفارش چند نفر از یه خانمی که به طب سنتی وارده یه پودر گیاهی گرفتم که باید شوهرم با عسل هر شب بخوره.فقط نمیدونم که میشه هردو درمان شیمیایی و گیاهی رو انجام بدیم یا ممکنه اختلالی پیش بیاد.

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود گاهی امکان مداخله نامربوط و تداخل دارویی وجود دارد. با پزشکتان مشورت کنید و به مراکز درمانی معتبر مراجعه کنبد. شب خوش