ناراحتی از گذشته تلخ

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 3599 بازدید 7 تبادل تجربه

همه چیم خوبه شوهرم مرد خوبیه تقریبا. یک دختر ۲ ساله دارم من گذشته سختی داشتم بیش از حد دردناک همیشه گفتم ازدواج کنم همه چی خوب میشه الانم از شوهرم راضیم برام چیزی کم نمیزاره ولی من انگار ناامیدی گذشته ولم نمیکنه بعضی وقتا شدیدا عصبی میشم کارایی میکنم که دست خودم نیست با دخترم خیلی بدرفتاری میکنم حتی شده کتکش میزنم دیگه از خودم متنفرم دارم بلاهایی که سرم اومده سر اون میارم همیشه میگفتم برای دخترم زندگی متفاوتی میسازم اما نمیشه انگار خوشبختش کنم نمیخوام دردایی که من تو خونه پدرم کشیدم اونم بکشه اون خیلی معصومه دلم میخواد بمیرم که کسی مثل من کنارش نباشه شوهرم این مساله رو درک نمیکنه میگه خیلی با بچه بدی نمیدونه دست خودم نیست اصلا انگار یکی دیگه میشم چند بار به مردن فکر کردم ولی بعد دلم برای هر دوشون سوخت گفتم نباشم کی مواظب دخترم باشه حالا شوهرم میتونه ادامه بده شرایط دکترم اصلا ندارم نه پولشو دارم نه موقعیتشو هر چی دنبال مشاور تلفنی گشتم نبود تنها امیدم الان اینجاست لطفا اگه میتونین کمکم کنین؟ منتظرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم.
فرمودید که انتظار داشتید بعد از ازدواج همه چیز خوب بشه. این تصوری است که خیلی از افراد دارند و وقتی وارد زندگی مشترک میشوند و خلاف این تصور را میبینند خشمگین و سرخورده میشوند.دلیل این تصور این است که ازدواج را خیلی ایده آل و رویایی میبینیم، در حالی که چنین نیست و ازدواج در حقیقت بعضی از مواقع خیلی پر چالش تر از زندگی در زمان مجردی است، ما تصور میکنیم قرار است فردی بیاید (همسرتان) و به یکباره تمام مشکلات زندگی قبلی ما را حل کند در صورتی که باید بپذیریم که مشکلات ما تنها به دست خودمان حل میشوند. پس از شما خواهش میکنم در ابتدا بپذیرید که ازدواج همین چیز معمولی است که میبینید و این شمایید که باید تغییر کنید تا زندگی تان تغیییر کند. برای بررسی و حل مسائل گذشته تون حتما بهتره که به مشاور حضوری مراجعه کنید چون در شرح مساله تون هم توضیحی از انچه بر شما گذشته ندادید و اگر امکان مراجعه به مشاور حضوری را ندارید از مشاور های تلفنی که با هزینه کمتری قابل دسترسی هستند استفاده کنید اما مطمن باشید که راهنمایی درستی میگیرید، کتاب "نمیگذارم کسی اعصابم را بهم بریزد" نوشته آلبرت الیس را مطالعه کنید و برای ارتباط بهتر با کودکتان از همسرتان هم کمک بگیرید، به اینکه قرار است زندگی متفاوتی از زندگی خودتون برای فرزندتون بسازید فکر نکنید و با گذشته خود مقایسه نکنید تنها تمرکزتون رو بر تربیت فعلی فرزند خود بگذارید. فایلهای صوتی فرزند پروری را در اینترنت سرچ کنید و سعی کنید مدام روی خودتان کار کنید.موفق باشید

تجربه شما

به نظرم افسردگی داری به روانپزشک مراجعه کن با دارو خیلی خوب میشی

من هم مثل تو گذشته سختی داشتم. هنوز آروم نشدم. تمومی نداره

پیشنهاد می کنم پیش یک پزشک طب سنتی برید اونا دارو های خوبی برای درمان شما دارن خیلی زود حالتون خوب میشه

من شخصی رو می شناسم که همسرش بسیار متعصب و عصبی بود  و حسابی همسرشو آزار میداد پیش پزشک سنتی رفتن یکی دو ماه بعد اون آقا صد و هشتاد درجه تغیر کرد

شما که به شدت اون آقا مریض نیستید  پس زود تر خوب می شید

شما داری یکی مثل خودت پرورش میدی یه دختر عصبی و افسرده هر وقت میخوایی عصبی شی به این فکر کن که خدا کارهات دال بر ناشکری نکنه و تاوان سختی پس بدی قدر زندگیت بدون گذشته گذشت گلاب زیاد بخو آویشن و بابونه و زعفران دم کن بخور با خوذت حرف بزن به انداز ه سن بچت از بچه انتظار داشته باش

دوست عزیز من شرایط زندگی شما رو نمی دونم و اینکه چقدر سختی کشیدی ولی تجربه ای که من  شخصا دارم اینه که الان دخترت کوچیکه هر دفعه کتکش میزنی داد میزنی سرش بعد دلت میسوزه از دلش در میاری یا براش چیزی می خری .

چند سال که می گذره به خودت به اوضاع زندگیت مسلط میشی مشکلی نداری اما همین دختر اسیب هایی که تو بچگی دیده مثل یه دمل چرکی سر باز می کنه و هر دفعه با یه چیزی خودشو بروز میده  مثل اضطراب ، پرخاشگری ، وسواس ، راه رفتن تو خواب ،اختلال یادگیری ،بیماری های اعصاب و روان  و واقعا اون موقع دچار مشکل خواهی شد . فقط و فقط به خودت ارامش بده با هر چبزی که ارومت می کنه سرگرن شو و یا اگر می تونی داروی ارام بخش مصرف کن وگرنه آسیبی که به دخترت میزنی بعد ها س  باز می کنه و مستاصل میشی

عالی بود

عزیزم بهزیستی پایگاه مشاوره رایگان داره، تو کلِ ایران. هم تلفنی هم حضوری

برو بهزیستی بگو مشاوره میخوای البته اگه پایگاهِ اورژانس اجتماعی رو میشناسی برو اونجا، یا زنگ بزن ۱۲۳ یا بهزیستی بپرس آدرس بگیر برو

مشاور خونوادگی و حقوقی، مددکار و روانشناس دارن. کاملا رایگانه هرچند جلسه که بری، دولتی هم هست