کم کاری تیروئید و کمبود ویتامین دی در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 73 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام، من پنج هفته و چند روزه که باردارم ،آزمایش دادم ویتامین دی من ۷ هست و تیروئیدم  هم ۳/۶۷ هست ، در صورتی که یک ماه قبل بارداری آزمایش  دادم و تیروئیدم  مشکل نداشت، الان خیلی نگرانم دکتر زنانم بهم گفتن برو پیش متخصص غدد،، الان چکار کنم ؟ دکتر زنانمو عوض کنم یا برم پیش دکتر غدد ؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید با توجه به اینکه باردار هستید عدد Tsh خون شما نرمال است و جای نگرانی وجود ندارد در سه ماهه دوم بارداری مجدد آزمایش تیروئید انجام بدهید میزان ویتامین دی شما در آزمایش انجام شده کم است  باید قرص ویتامین دی مصرف کنید موفق باشید.

تجربه شما

ممنون خانم دکتر ،،،خیالم راحت شد😍😍😍😍