تیرویید کم کار در بارداری

با سلام و خسته نباشید. بعد از بارداری تو آزمایشات اولیه بارداری متوجه شدم تیروییدم کم کاره. تو آزمایش اولیه تی سی اچم ۸.۹ بود. ۵ روز بعد از تاریخ اولین آزمایشم یک آزمایش دیگه دادم تا تی فور و تی تری و آنتی تیپو هم مشخص بشه تی سی اچم این بار ۹.۸ شده بود ولی تی فور و تی تری و آنتی تپو نرمال بودن. از فردای آخرین آزمایش شروع کردم به خوردن روزی ۱ عدد قرص با دوز ۱۰۰. با توجه به اینکه تو هفته ششم بارداری بودم آیا این میزان کم کاری میتونه برای جنین خطرناک باشه و باعث کم هوشی جنین بشه؟ تو اینترنت خیلی مطالب بدی راجع بهش نوشته علی الخصوص کم هوشی جنین لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهتر بود قبل از اقدام به بارداری آزمایشات را انجام میدادید و حتما با پزشکتان مشورت کنید و دوره درمان را کامل کنید و حتما آزمایشات غربالگری را انجام دهید. شب خوش